x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc, la alegerile PDL Ilfov: Partidul şi guvernul vor scoate România din colaps

Boc, la alegerile PDL Ilfov: Partidul şi guvernul vor scoate România din colaps

11 Dec 2010   •   13:49
Boc, la alegerile PDL Ilfov: Partidul şi guvernul vor scoate România din colaps
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National
Premierul Emil Boc îşi arată din nou optimismul privind situaţia ţării în 2011. Acesta susţine că PDL şi guvernul pe care îl conduce vor scoate România din colapsul în care se află. Udrea, în schimb, a declarat că democrat-liberalii au de dus o bătălie cu televizorul deoarece Opoziţia este de ignorat.

Boc a spus pe de rost acelaşi discurs: a lăudat partidul şi guvernul, care scot ţara din criză economică prin măsurile luate şi a vorbit din nou de  creştere economică în 2011.

În schimb, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat că democrat-liberalii au o bătălie de dus cu televizorul, întrucât partidele de opoziţie, PSD şi PDL, sunt de ignorat pentru că nu au programe şi se ceartă între ele.

"Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat - două partide fără proiecte, fără soluţii, două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni. De aceea cred că e foarte important ca ceea ce facem noi să se ştie, câte lucruri bune face acest guvern şi câte lucruri bune face acest partid prin toţi cei care îl reprezintă şi în teritoriu. Este păcat de această muncă dacă nu suntem în stare să le spunem românilor că pentru prima dată există o guvernare care face ceea ce trebuie", a spus Udrea în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare al PDL Ilfov.

Ea a precizat că actualul Executiv a luat măsurile potrivite în moment de criză, iar PDL a avut o atitudine 'responsabilă' şi 'curajoasă' luând măsuri dure astfel încât România să poată trece cu bine de criză. 'Dacă azi sondajele de opinie, cele reale, arată că PDL, în urma acestei atitudini oneste, curajoase la acest moment, a pierdut din popularitate, tot această analiză arată că PDL are toate şansele să-şi revină în încrederea populaţiei pe măsură ce efectele măsurilor pe care le-am luat se vor vedea începând cu 2011', a afirmat preşedintele PDL Bucureşti.

Udrea a mai spus că actualul Executiv a guvernat 'aşa cum nu a făcut-o nimeni în 20 de ani' arătând că în acest moment 'toată ţara e un şantier'. 'Peste tot se lucrează de când PDL e la guvernare, în toata ţara sunt şantiere deschise - drumuri, autostrăzi, cartiere de locuinţe, lucrări de canalizare, lucrări de regularizare de cursuri de râuri. Acest guvern a reuşit să găsească bani pentru investiţii şi a reuşit să atragă şi fonduri europene. Guvernul Tăriceanu nu reuşise să aducă niciun euro în ţară', a conchis Elena Udrea.

PDL Ilfov îşi alege astăzi conducerea. Singurul candidat la şefia organizaţiei este Cristache Rădulescu, actualul deţinător al funcţiei de preşedinte.

×