x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Pentru votul în cazul Ridzi sunt vinovate PSD, PNL şi PDL

Boc: Pentru votul în cazul Ridzi sunt vinovate PSD, PNL şi PDL

16 Dec 2010   •   12:07

Premierul Emil Boc a declarat, astăzi, că pentru votul din Parlament în cazul Monica Iacob Ridzi sunt la fel de vinovate PSD, PNL şi PDL, pentru că a fost un vot secret şi a arătat că PDL are o problemă în măsura în care şi celelalte două partide o au.

Boc a precizat că va avea o discuţie în partid pentru a analiza această situaţie, după care va face declaraţii pe acest subiect.

"De votul din Parlament în cazul Monica Ridzi sunt la fel de vinovate PSD, PNL şi PDL, pentru că a fost un vot secret şi acolo, la procentul de 109 împotriva ridicării imunităţii, sunt şi PDL, şi PSD, şi PNL. În măsura în care are şi PDL o problemă, au şi celelalte două formaţiuni care declară una şi fac altceva. Noi vom avea o discuţie în partid, prefer întotdeauna să am o analiză în partid, după care voi face declaraţii", a declarat Boc, întrebat despre declaraţiile şefului statului, Traian Băsescu privind cazul Ridzi.

Plenul Camerei a respins, marţi, cererea DNA de încuviinţare a percheziţiei informatice în cazul Ridzi, cu 110 voturi "împotrivă", 109 voturi "pentru" şi trei abţineri, precum şi cererea de extindere a cercetării penale, cu 109 voturi "împotrivă", 99 voturi "pentru" şi 14 abţineri.

Deputatul PDL, fost ministru al Tineretului şi Sporturilor, Monica Iacob Ridzi, a cerut, marţi, plenului Camerei Deputaţilor, să ţină cont de votul Comisiei juridice, care a votat împotriva adoptării cererilor DNA privind încuviinţarea percheziţiei informatice şi extinderea urmăririi penale.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că respingerea cererilor justiţiei în cazul Ridzi reprezintă o abordare care face foarte mult rău fostului ministru, pentru că o aşează în categoria Adrian Năstase, dar şi PDL, pentru că îl aşează în categoria PSD.

×