x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc, replică la atacul premierului: Primul incompetent este chiar Ponta, pentru că a făcut parte din Guvernul pe care îl critică

Boc, replică la atacul premierului: Primul incompetent este chiar Ponta, pentru că a făcut parte din Guvernul pe care îl critică

29 Apr 2013   •   14:46
Boc, replică la atacul premierului: Primul incompetent este chiar Ponta, pentru că a făcut parte din Guvernul pe care îl critică

Fostul premier Emil Boc a declarat, referitor la afirmaţiile lui Victor Ponta conform cărora Guvernul Boc "a fost cel mai incompetent", că "primul incompetent" este actualul prim-ministru, "un mincinos şi un mare demagog", care a făcut parte din executivul pe care îl critică.

"Victor Ponta este un mincinos şi un mare demagog. Este mincinos pentru că, dacă spune că acel guvern a fost incompetent, înseamnă că primul incompetent este chiar el, pentru că a făcut parte din guvernul pe care îl critică şi pe care eu l-am condus. În primul rând, este vorba de faptul că minte şi, în doilea rând, de faptul că nu recunoaşte că acel guvern a luat măsurile care au salvat România de la prăbuşire economică. Este un mare demagog pentru că, astăzi, premierul Ponta beneficiază de măsurile de stabilitate economică pe care guvernul, împreună cu preşedintele, le-au luat în 2010 şi care asigură credibilitate ţării în momentul de faţă. Acum, Guvernul Ponta nu guvernează, doar administrează ţara", a declarat, pentru Mediafax, Emil Boc.

El a adăugat că Executivul Ponta este "Guvernul televizor", care nu ia niciun fel de măsuri economice de creare a locurilor de muncă şi care, încă, beneficiază de măsurile economice ale guvernului pe care el l-a condus.

"Ar fi bine ca Ponta să mai lase fotoliile de la televizor şi să mai treacă în viaţa reală pentru a se preocupa de locuri de muncă şi investiţii. Nu mai ţin mult rezervele pe care i le-am lăsat şi, în consecinţă, stabilitatea economică pe care am adus-o se poate deteriora mult mai grav dacă acest guvern rămâne atât de pasiv cum este în momentul de faţă", a conchis Emil Boc.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, în începutul şedinţei BPN, că preşedintele Traian Băsescu se ocupă de "rescris istoria", însă Guvernul Boc rămâne "cel mai incompetent şi corupt", precizând că eforturile USL trebuie concentrate asupra guvernării.

×