x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bode: Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat

Bode: Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   21:30
Bode: Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat

„Faliile interne trebuie asanate și unitatea în jurul obiectivului comun de a câștiga toate cele patru runde de alegeri trebuie să constituie principalele noastre preocupări”, a spus în ședința BPN al PNL Lucian Bode. „Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat”, adaugă el.

„Faliile interne trebuie asanate și unitatea în jurul obiectivului comun de a câștiga toate cele patru runde de alegeri trebuie să constituie principalele noastre preocupări. Unitate pentru locul I trebuie să fie deviza noastră! Acesta nu este un slogan, el trebuie să ne defineacă toate acțiunile atât la nivel de filiale, cât și la nivel național. Să avem unitate pentru a câștiga toate pozițiile în bătăliile electorale. Nu avem voie față de PNL, față de militanții noștri să ne propunem altceva decât locul 1! Pentru asta trebuie să fim uniți! Unitatea noastră poate să ne ducă la câștigarea alegerilor. Cred că suntem conștienți cu toții că avem un an greu, după 2024 cu PNL la guvernare încă patru ani clar e loc sub soare pentru toți”, spune, potrivit unor surse liberale, Lucian Bode.

El afirmă că Partidul Național Liberal trebuie să câștige președinția României.

„Trebuie să spunem clar și cu argumente de ce candidatul nostru e cel mai bun și mai potrivit să ocupe cea mai înaltă demnitate în stat. Electoratul nostru tradițional, urbanul mare trebuie recâștigat. Avem un mesaj foarte bun și pentru electoratul urban pentru ca avem proiecte importante pentru ei”, adaugă secretarul general al PNL.

Potrivit suerselor citate, liberalii au decis, la propunerea secretarului general, să pună și în statul o regulă majoră: „cine nu are rezultate, face pasul în spate"

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Lucian Bode alegeri