x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Erdogan pentru familiile victimelor cutremurului

Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Erdogan pentru familiile victimelor cutremurului

25 Ian 2020   •   16:23
Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Erdogan pentru familiile victimelor cutremurului

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis preşedintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleanţe pentru familiile victimelor cutremurului care a lovit estul Turciei vineri seara.

"Am fost profund îndurerat de tragedia produsă de cutremurul care a lovit estul Turciei, soldat cu numeroase pierderi de vieţi omeneşti şi prejudicii materiale considerabile. În aceste clipe dificile, vă transmit din partea mea şi a poporului român întreaga noastră compasiune. Gândurile noastre se îndreaptă către cei care au fost răniţi şi către familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Vă asigur, domnule Preşedinte, de susţinerea mea şi a poporului român pentru depăşirea acestui moment dificil pentru naţiunea dumneavoastră", se arată în mesajul preşedintelui Iohannis, dat publicităţii de Administraţia Prezidenţială.

Şi ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis sâmbătă o scrisoare de condoleanţe omologului său turc, Mevlut Cavusaglu.

Un cutremur major în estul Turciei a ucis cel puţin 19 persoane şi rănit peste 900, a anunţat sâmbătă agenţia de presă de stat Anadolu, citând agenţia pentru managementul dezastrelor AFAD.

AGERPRES

×