x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prezența lui Marcel Boloș în Camera Deputaților este reprogramată

Prezența lui Marcel Boloș în Camera Deputaților este reprogramată

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   21:30
Prezența lui Marcel Boloș în Camera Deputaților este reprogramată

Conducerea Camerei Deputaților a aprobat reprogramarea dezbaterii la care trebuia să participe ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, pentru că acesta se află în Statele Unite ale Americii.

„Având în vedere participarea, în prezent, a delegației Ministerului Finanțelor la reuniunea de primăvară din Statele Unite ale Americii a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, vă adresez rugămintea ca această dezbatere să fie reprogramată la o dată ulterioară”, a tranmsmis ministrul de Finanțe, Marcel Boloș.

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, era invitat, la inițiativa AUR, luni, la Parlament, pentru a participa la „Ora Guvernului”.

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaților au aprobat marți cererea Grupului parlamentar AUR care solicită participarea lui Marcel-Ioan Boloș, ministrul Finanțelor, la „Ora Guvernului” din 22 aprilie.

Boloș urma să participe la dezbaterea politică cu tema „România trăiește pe datorie. Datoria publică a atins un prag critic care reprezintă deja borna care consfințește traiul pe împrumut”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bolos parlament reprogramată dezbatere