x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boureanu: Blaga, o soluţie mult mai bună decât Emil Boc la conducerea PDL

Boureanu: Blaga, o soluţie mult mai bună decât Emil Boc la conducerea PDL

13 Apr 2011   •   12:08
Boureanu: Blaga, o soluţie mult mai bună decât Emil Boc la conducerea PDL

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu susţine, într-un interviu acordat RFI, că nimeni nu candidează la Convenţia Naţională a partidului din luna mai împotriva lui Emil Boc şi crede că Vasile Blaga ar fi "o mult mai bună soluţie" la conducerea PDL.

"Încă o dată, noi nu candidăm şi nu candidează nimeni împotriva lui Emil Boc. Pur şi simplu, fac parte din cei foarte mulţi membri PDL, unele sondaje spun chiar 70%, care consideră că la partid, pe poziţia de preşedinte, Vasile Blaga ar fi o mult mai bună soluţie decât Emil Boc", a afirmat Boureanu, potrivit Agerpres.

El îl vede pe Emil Boc premier şi după alegerile din PDL, însă spune că "în viaţa unui lider politic vin momente în care trebuie să facă un pas în lateral".

"Asta nu înseamnă încheiere de carieră politică. Dimpotrivă, poate însemna un moment de relansare. Să nu uităm că Emil Boc este în continuare premierul României, până la o altă decizie. Eu cred că o soluţie prin care partidul îşi urmează viaţa proprie, iar la Guvern premierul Emil Boc continuă reforma pe care a început-o poate fi o soluţie care să rămână valabilă şi după Convenţia Naţională din 14 - 15 mai", a adăugat vicepreşedintele PDL.

"Un partid aflat la putere trebuie să se ocupe, în primul rând, de problemele guvernării, de problemele oamenilor şi ulterior de problemele interne de partid, dar la momentul în care se trage linie la un congres naţional este nevoie să te gândeşti şi la partid", a mai spus Boureanu, la RFI.

×