x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Buşoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL

Buşoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL

11 Iun 2017   •   16:54
Buşoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL
Sursa foto: DIANA OROS

Europarlamentarul Cristian Buşoi, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, a afirmat că şi-ar dori o dezbatere directă despre viitorul PNL cu contracandidatul său, Ludovic Orban. 

"Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Naţional Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o Organizaţie PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidăm la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!", a declarat Buşoi, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES. 

În opinia lui Buşoi, PNL trebuie să iasă din tăcere şi să vorbească limpede pentru toţi membrii săi şi pentru români. 

"E timpul să ne recăpătăm identitatea şi direcţia. Moţiunea mea, PNL - Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca şi mine, că putem reaşeza Partidul Naţional Liberal în prima linie pe scena politică din România", a mai precizat Cristian Buşoi. 

Liberalii se reunesc sâmbătă, 17 iunie, în Congres pentru alegerea viitoarei conduceri. Pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii candidează Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă. 

Duminică, 18 iunie, va avea loc Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, care va vota Biroul Permanent Executiv al partidului de după alegerea noului preşedinte al liberalilor.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: busoi orban pnl