x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Călin Popescu Tăriceanu a discutat cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Călin Popescu Tăriceanu a discutat cu Victor Ponta la Palatul Victoria

26 Feb 2014   •   13:21
Călin Popescu Tăriceanu a discutat cu Victor Ponta la Palatul Victoria
Sursa foto: Silviu Matei
UPDATE 13:55 - Călin Popescu Tăriceanu a părăsit sediul Guvernului, după discuția cu Victor Ponta, fără a face declaraţii. De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susţine că fostul premier nu a avut mandat pentru a discuta în numele PNL cu Victor Ponta despre continuarea USL, acţiunea sa înscriindu-se în afara deciziei partidului.
-------------------------------

Senatorul PNL Călin Popescu Tăriceanu a ajuns, astăzi, în jurul orei 13:00, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL.

Anterior, Tăriceanu a susţinut o declaraţie de presă în care şi-a reiterat opoziţia faţă de decizia PNL de a se retrage de la guvernare, respectiv din USL. Totodată, Călin Popescu Tăriceanu a făcut un apel către Crin Antonescu pentru revenirea în USL, susţinând că a discutat miercuri dimineaţă cu Victor Ponta, care i-a transmis că doreşte continuarea alianţei.

"Cred că trebuie în acest moment să facem un efort cu toţii să încercăm să punem mai presus de interesele politice şi personale interesele unei ţări şi ale unor oameni, pentru că aceşti oameni în mod clar au nevoie de ceva mai bun şi merită ceva mai bun. Dragă Crin, dacă tu nu-ţi vei asuma această responsabilitate, atunci o voi face eu, îi voi cere primului-ministru Victor Ponta să-şi ţină toate angajamentele luate în cadrul USL faţă de PNL, respectiv menţinerea tuturor poziţiilor în structurile centrale şi locale, listele comune la Parlamentul European, cât şi un lucru foarte important - susţinerea unui candidat liberal la Preşedinţia României", a spus senatorul liberal, care a precizat că va merge miercuri să se întâlnească personal cu premierul Victor Ponta pentru a-i prezenta în mod direct aceste solicitări.

×
Subiecte în articol: tariceanu ponta antonescu USL