x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Campanie națională gratuită de testare pentru COVID-19, măsura esențială propusă de umaniști

Campanie națională gratuită de testare pentru COVID-19, măsura esențială propusă de umaniști

18 Oct 2021   •   16:14
Campanie națională gratuită de testare pentru COVID-19, măsura esențială propusă de umaniști

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) propune o măsură esențială în lupta împotriva pandemiei, în contextul în care numărul cazurilor de infectări cu COVID-19 a explodat. Umaniștii, prin vocea președintelui executiv Daniel Ionașcu, au cerut guverrnului să demareze o campanie națională de testare gratuită pentru COVID-19, pentru toți românii.

„Văzând situația în care a ajuns țara noastă, constatând că noi, românii, suntem în pragul unui colaps economic din cauza gestionării neeficiente a crizei pandemice și mai ales din cauza incapacității de guvernare.

Cunoscând că un român moare la fiecare patru minute din cauza iresponsabilității și inconștienței actualei guvernări, cerem Guvernului României ca în cel mai scurt timp și în situație de strictă necesitate să înceapă campania de testare gratuită a populației la nivel național, ca prim factor de prevenție și mai ales de rezolvare a crizei create de coronavirus.

De asemenea, cerem în modul cel mai implicat și responsabil anunțarea publică a programului de testare în cel mai scurt timp”, transmite Daniel Ionașcu.

×