x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Campanie PNL: Ludovic Orban i-a transmis un mesaj lui Emil Boc

Campanie PNL: Ludovic Orban i-a transmis un mesaj lui Emil Boc

11 Sep 2021   •   16:33
Campanie PNL: Ludovic Orban i-a transmis un mesaj lui Emil Boc
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Ludovic Orban i-a transmis, de la Cluj, un mesaj primarului Emil Boc, susținător al lui Florin Cîțu: „După ce voi câștiga în 25 septembrie, oricând va dori să vorbească cu mine, îi voi răspunde la telefon”.

La prezentarea moțiunii sale în Cluj, sâmbătă, Orban le-a mulțumit celor care au venit, apoi a spus: „sigur că îl salut și pe domnul primar Emil Boc, și pe domnul primar de Turda, de Câmpia Turzii, Gherla, Dej și pe toți ceilalți primari ai PNL, evident, prin intermediul camerelor, în cazul în care se uită la această prezentare. Le mulțumesc și îi asigur că după ce voi câștiga în 25 septembrie, oricând vor dori să vorbească cu mine, le voi răspunde la telefon”.

Președintele PNL a adăugat: „dacă vor avea nevoie de mine, îi voi primi întotdeauna cu celeritate, așa cum am făcut toată viața mea”.

Orban spunea recent despre Boc că nu ar trebui să dea lecţii de management politic, pentru că atunci când a fost preşedinte de partid şi premier, formaţiunea sa a scăzut foarte mult în opţiunile electoratului. La rândul lui, Emil Boc i-a cerut să nu mai distrugă PNL din interior.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban emil boc