x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatul la preşedinţia PNL Ludovic Orban: "Nu voi tolera niciun blat cu PSD"

Candidatul la preşedinţia PNL Ludovic Orban: "Nu voi tolera niciun blat cu PSD"

31 Mai 2017   •   21:00
Candidatul la preşedinţia PNL Ludovic Orban: "Nu voi tolera niciun blat cu PSD"
Sursa foto: DIANA OROS

Candidatul la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Ludovic Orban susţine că, în cazul în care va deveni lider al formaţiunii, nu va "tolera niciun blat cu PSD". 

El a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că PSD rămâne "inamicul numărul unu al PNL". 

"În ceea ce priveşte relaţia cu celelalte partide, în mod evident inamicul public numărul unu al PNL este avatarul Partidului Comunist, al FSN-ului şi aşa mai departe, respectiv actualul partid de guvernământ. Nu voi tolera niciun blat cu PSD. Vom lupta cu toată forţa pentru a reuşi să scoatem România din tentaculele caracatiţei roşii şi pentru a da o guvernare care să asigure României dezvoltare, modernizare, progres şi afirmarea naţiunii române pe plan internaţional", a afirmat Orban.
În privinţa identităţii politice a partidului, Orban a precizat că "PNL este un partid de dreapta, un partid care se bazează pe valorile, principiile şi ideile liberale" şi pe un set de valori "care ţin de apanajul conservatorismului, de noţiunea liberal-conservatoare, care este caracteristică majorităţii partidelor de dreapta din Europa şi din SUA".

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: orban pnl psd