x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Carmen Avram: „Ocupat rău, guvernul României a uitat să treacă în buget banii promişi agricultorilor români, îngenuncheați de secetă”

Carmen Avram: „Ocupat rău, guvernul României a uitat să treacă în buget banii promişi agricultorilor români, îngenuncheați de secetă”

15 Aug 2020   •   14:57
Carmen Avram: „Ocupat rău, guvernul României a uitat să treacă în buget banii promişi agricultorilor români, îngenuncheați de secetă”
Sursa foto: Philippe BUISSIN

Europarlamentarul Carmen Avram atrage atenția asupra problemelor agricultorilor români care au fost ignorați de guvernați.

 

„Ocupat rău, guvernul României a uitat să treacă în buget banii promişi agricultorilor români, îngenuncheați de secetă. În şedința de la palat are loc, deci, o tocmeală ca la piață: cât vă trebuie? îl întreabă Orban pe tăcutul ministru al agriculturii. 380 de milioane de lei, răspunde Oros cu glas mic, că nu cere pentru el. Vă dau 300 din fondul de rezervă, dar cu ei vă descurcați, da?! închide Orban discuția, cu mărinimia spontană şi grăbită a boierului care nu vrea să dea, dar l-au prins într-o zi bună. Nu-i nimic, bine că şi-au primit sutele de milioane de euro în avans cei care nu trebuie să ceară, doar să anunțe. Iar ăştia micii, care îşi poartă nevoile cu disperare demnă şi speranțe puține, se descurcă ei. Şi cu datoriile la băncile prietene, şi cu umilința, şi cu pământul secătuit şi chiar şi cu Dumnezeu, că n-o fi la fel de ocupat,” scrie Carmen Avram pe pagina de Facebook.

 

 

 

×