x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Cîrstoiu va fi prezentat astăzi drept candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu va fi prezentat astăzi drept candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   10:15
Cătălin Cîrstoiu va fi prezentat astăzi drept candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Antena 3 CNN

Liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, și Cătălin Cârstoiu, candidatul comun PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, alături de președinții PSD București și PNL București, Gabriela Firea și Sebastian Burduja, vor susține o conferință de preșă miercuri, ora 12, la Parlament.

Președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, îl prezintă miercuri, oficial, la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, Sala „Nicolae Bălcescu”, pe candidatul comun al celor două partide la Primăria Capitalei. Este vorba despre Cătălin Cîrstoiu, actualul manager al Spitalului Universitar din București.

Coordonatorii campaniei vor fi Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), care ar fi vrut să candideze la Primăria Capitalei. Liderii celor două partide au decis, însă, că mai oportună ar fi o candidatură comună.

De asemenea, PSD și PNL vor avea candidați comuni și la primăriile de sectoare, la Consiliul General al Municipiului București (CGMB) și la consiliile locale ale sectoarelor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cătălin Cîrstoiu candidat comun