x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Drulă, mesaj de Ziua Națională: "Să fim patrioți înseamnă să le oferim copiilor noștri o țară în care să fie mândri să trăiască"

Cătălin Drulă, mesaj de Ziua Națională: "Să fim patrioți înseamnă să le oferim copiilor noștri o țară în care să fie mândri să trăiască"

de Redacția Jurnalul    |    01 Dec 2023   •   16:40
Cătălin Drulă, mesaj de Ziua Națională: "Să fim patrioți înseamnă să le oferim copiilor noștri o țară în care să fie mândri să trăiască"
Sursa foto: facebook/Cătălin Drulă

Să fim patrioți înseamnă să le oferim copiilor noștri o țară în care să fie mândri să trăiască, este mesajul liderului USR, Cătălin Drulă, de Ziua Națională.

„În urmă cu 105 ani, România a fost construită de oameni care nu au dat înapoi. Cu hotărâre și curaj, au înfruntat riscurile și au învins. Acum, la fel ca atunci, viitorul României este în mâinile noastre. Să fim patrioți înseamnă să le oferim copiilor noștri o țară în care să fie mândri să trăiască. La mulți ani, România”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

România sărbătorește, vineri, 105 ani de la Marea Unire.

Pe 1 decembrie 1918 a fost convocată, la Alba Iulia, Adunarea Naţională a Românilor, lucrările finalizându-se cu Hotărârea de unire necondiţionată a Transilvaniei cu România, votată în unanimitate. Acest act a avut loc după ce, la data de 27 martie 1918, respectiv 28 noiembrie 1918, organele reprezentative ale Basarabiei şi Bucovinei au votat unirea.

×