x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Rădulescu, remarca ironica la adresa lui Liviu Dragnea

Cătălin Rădulescu, remarca ironica la adresa lui Liviu Dragnea

10 Mar 2018   •   16:15
Cătălin Rădulescu, remarca ironica la adresa lui Liviu Dragnea

Deputatul Cătălin Rădulescu vine cu declarații dure la Congresul PSD, unde candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia. Pentru că există posibilitatea să nu i se dea voie să-şi susţină discursul pe scenă, înainte de vot, Rădulescu a lansat un atac la Dragnea, dar şi la contracandidatul său direct, Şerban Valeca.

 

Rădulescu a denunţat lipsa de democraţie internă din partid. "E urât că nu putem să vorbim în faţa electoratului nostru. Dacă mi se dă cuvântul după vot, nici nu mai vorbesc. Proastă organizare", a afirmat deputatul.

Deputatul PSD a ironizat discursurile pline de promisiuni susţine de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. "Tocmai am văzut că în următorii 40 de ani România va arăta ca Japonia", a afirmat Rădulescu.

Cătălin Rădulescu l-a atacat şi pe preşedintele filialei judeţene din care face parte (PSD Argeş), Şerban Valeca, şi el candidat la o funcţie de vicepreşedinte. Deputatul a susţinut că ar putea şi el să vorbească despre Valeca, "cum fugea de pe scenă la mitinguri, cum nu mergea la DNA să-l sprijine pe domnul Dragnea, cum le spunea colegilor să nu voteze legile justiţiei". Antena 3

×