x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce a hotărât PNL cu privire la prezența parlamentarilor la citirea moțiunii

Ce a hotărât PNL cu privire la prezența parlamentarilor la citirea moțiunii

08 Sep 2021   •   14:44
Ce a hotărât PNL cu privire la prezența parlamentarilor la citirea moțiunii

Conducerea PNL, reunită în Birou Politic Național, a decis, miercuri, ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul convocat de președinții Camerei Deputaților și Senatului pentru a de discuta despre calendarul moțiunii de cenzură.

PNL a decis că parlamentarii liberali care vor face demersuri pentru dărâmarea propriului guvern și a premierului Florin Cîțu vor fi sancționați.

De asemenea, în BPN s-a decis ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul reunit convocat de președinții celor două camere ale Parlamentului.

„Niciun parlamentar PNL nu va face demersuri în Parlament sau în afara lui pentru dărâmarea propriului guvern și a premierului desemnat de PNL, domnul Florin Cîțu. În caz contrar, se vor aplica sancțiunile statutare. Partidul Național Liberal nu va face guvern cu PSD. Se mandatează parlamentarii PNL să nu participe la plenul reunit convocat de președinții celor două camere ale Parlamentului, la ședințele Birourilor Permanente Reunite unde se va discuta calendarul motiunii USR+ Aur, depusă nelegal, până la verificarea legalității semnăturilor”, se arată în decizia BPN a PNL.

O altă decizie norma de reprezentare în Consiliul Național al PNL. În acest sens, normal de reprezentare în Consiliul Național al PNL din data de 18 septembrie este de 800 de persoane.

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl motiune de cenzura