x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce mesaje primesc pe Facebook viitorii miniştri ai PDL

Ce mesaje primesc pe Facebook viitorii miniştri ai PDL

07 Feb 2012   •   12:23
Ce mesaje primesc pe Facebook viitorii miniştri ai PDL

Claudia Boghicevici, propusa pentru functia de ministru al Muncii, primeste deja felicitari pe contul de Facebook, desi nu a fost confirmata in functie de premierul desemnat Mihai Ungureanu.

"Nu iese fum fara foc! Astept cu emotie confirmarea! Pumnii stransi!" sau "Buna doamna ministru, in sfarsit ne puteti ajuta nu numai pe noi ci toate UAMS-urile! FELICITARI! sunt cateva dintre mesajele de felicitare primite de Boghicevici pe site-ul de socializare.

"Buna ziua,...daca e sa fie ceea ce se zvoneste,...sa fie cu succes si nu pot decat sa va felicit pentru asta.,,,,,din prietenie pt aradenii care mi-au ramas in suflet", scrie Tanco Gabriela. "Felicitari d-na MINISTRU! Mult succes!", continua Suciu Florin.

Claudia Boghicevici este vicepresedinta in cadrul Comisiei Nationale a PDL de Munca si Protectie Sociala, are 37 de ani si a absolvit trei masterate la Universitatea de Vest din Arad.

Si Razvan Mustea, propus de PDL in functia de ministru al Comunicatiilor este felicitat pe Facebook. "Felicitari Razvan, numai de bine sa fie si sa ai putere de decizie inteleapta, Doamne ajuta!", scrie Marius Tawfik.

Razvan Mustea este membru al PDL din 2007 si, din iunie 2011 a devenit presedintele organizatiei de tineret a democrat-liberalilor. Pana azi deputat de Vrancea, Razvan Mustea are 33 de ani, este casatorit si are doi copii.

Cristian Petrescu, cel care o va inlocui pe Elena Udrea la ministerul Turismului primeste, de asemenea, mesaje de incurajare. "Felicitari domnule Ministru. Va uram mult succes!", scrie pe Perete Tudor Dobrescu.

Cristian Petrescu este deputat. El a activat in domeniul turismului ca director executiv al Directiei Dezvoltare Turism din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in perioada in care edilul Capitalei era Adriean Videanu.

Petrescu are 40 de ani si este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport. El are si un master in Ecoturism si Protectia Mediului.

In perioada 2005-2007, inlocuitorul Elenei Udrea a ocupat functia de director general al Centrului national de invatamant turistic, director general. Anterior a fost seful de cabinet al primarului sectorului 3, Liviu Negoita.

Mesaje de bine a primit si deputatul PDL Stelian Fuia, propus in functia de ministru al Agriculturii. Emilian Tamas ii ureaza sa aiba "o activitate plina de succes si indelungata".

Stelian Fuia declara, anul trecut, ca trebuie pus punct conceptiei ca munca in agricultura este un fel de pedeapsa pentru cine a picat BAC-ul, iar desteptii stau la birou, la oras. Fuia este presedinte al Organizatiei Judetene Calarasi a PDL si deputat, presedinte al Comisiei de agricultura a Camerei.

×
Subiecte în articol: facebook mesaje felicitari ministri pdl