x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Ciolacu, despre procedura de deficit excesiv: Cîțu accelerează direct spre zid

Ce spune Ciolacu, despre procedura de deficit excesiv: Cîțu accelerează direct spre zid

05 Mar 2020   •   16:11
Ce spune Ciolacu, despre procedura de deficit excesiv: Cîțu accelerează direct spre zid

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că premierul desemnat, Florin Cîțu „accelerează direct spre zid”, după ce Comisia Europeană a anunțat în luna februarie că are în vedere declanșarea procedurii de deficit excesiv.

„Cîțu accelerează direct spre zid! Pentru că asta înseamnă să ignori declanșarea procedurii de #deficit excesiv și, pe deasupra, să minți că ai cu Bruxelles-ul. Comisia Europeană a spus clar: NU a primit vreun plan de la autoritățile române pentru reducerea deficitului”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Potrivit acestuia, planul lui Cîțu pentru români e simplu: „Să taie veniturile și să crească taxele. Și să dea apoi #vina pentru acestea pe Comisia Europeană! Concluzia: Cîțu, un mincinos patologic. Atât a putut propune #PNL ca premier în goana lor nebună și surdă după anticipate. Cum să votezi o catastrofă?!”, mai spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anunțat că parlamentarii PSD vor fi prezenți în sala plenului reunit, însă vor vota împotriva învestirii Guvernului Cîțu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu