x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Liviu Dragnea despre solicitarea lui Tudorel Toader prin care cere să fie notar public

Ce spune Liviu Dragnea despre solicitarea lui Tudorel Toader prin care cere să fie notar public

03 Sep 2018   •   20:33
Ce spune Liviu Dragnea despre solicitarea lui Tudorel Toader prin care cere să fie notar public

Liviu Dragnea a vorbit despre solicitarea lui Tudorel Toader care cere să fie notar public în Circumscripția de pe lângă Judecătoria Iași.

 

"Eu am citit asta. În acelaşi timp, am văzut şi solicitarea ca să se suspende imediat, ţinând cont de faptul că este în Guvern. Sigur că eu aş fi foarte bucuros dacă - pentru că am citit şi eu în presă zilele trecute - domnul ministru Toader ar fi iniţiat şi dus până la aprobare ordonanţa care ar fi permis actualei conduceri a Inspecţiei Judiciare să-şi continue mandatul până când intră în vigoare noua lege şi, ca mulţi alţi colegi, oameni pe care i-am văzut supăraţi, şi eu sunt sunt supărat, pentru că tocmai se pot pune sub semnul întrebării nişte anchete importante care sunt în derulare.

M-aş fi aşteptat să ducă la capăt această procedură săptămâna trecută. Pentru mine este destul de ciudat şi destul de greu de înţeles de ce nu a făcut-o", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă ştia că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se pregăteşte pentru o carieră de notar.

Dragnea a adăugat că vrea să aibă o discuţie pe acest subiect cu Toader şi cu premierul Viorica Dăncilă.

Presa a scris luni că Tudorel Toader a depus o cerere de intrare în Uniunea Notarilor Publici din România.

×