x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce va face Ponta dacă va părăsi PSD

Ce va face Ponta dacă va părăsi PSD

09 Mar 2017   •   12:31
Ce va face Ponta dacă va părăsi PSD
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Victor Ponta revine cu explicații în privința plecării din PSD. Fostul premier a lăsat de înțeles că dacă va demisiona din partid va rămâne independent.

”Eu n-am facut politica in niciun alt partid, eu n-am venit din alt partid în PSD și sincer să fiu daca nu o să mai fiu în PSD, în niciun caz nu mă duc la alt partid. Ceea ce am castigat in acesti ani de politica si in urma functiilor pe care le-am ocupat cu sprijinul PSD si al oamenilor care au votat PSD este o experienta si dreptul de a spune niste lucruri care ne privesc pe toti. Daca am eu o problema personala cu dl Dragnea, asta e strict problema noastra, nu intereseaza pe nimeni altcineva, e o chestiune strict personală”, a spus Victor Ponta.

Ideea plecării fostului premier din PSD a apărut ieri după declarația dată de acesta pe holurile Parlamentului.

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare o introduce și a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le știu și pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta la Parlament.

×