x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ceartă în PDL pentru urmaşul lui Băsescu. Atacul la Videanu şi modelul american propus în partid

Ceartă în PDL pentru urmaşul lui Băsescu. Atacul la Videanu şi modelul american propus în partid

25 Ian 2013   •   13:15
Ceartă în PDL pentru urmaşul lui Băsescu. Atacul la Videanu şi modelul american propus în partid
Desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale atrage noi contre în rândurile democrat-liberalilor. După ce, preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat că ar accepta intrarea în cursa electorală dacă ar fi „mandatat” de partid, Theodor Paleologu îl ironizează pe fostul primar.

„Formule ipocrite şi ridicole. Pe mine nu m-a atins încă boala preşedintomaniei”, precizează pentru RTV.NET  vicepreşedintele PDL. Lansarea temei prezidenţiale în partid este criticată şi de către Gheorghe Falcă, primarul Aradului acuzând conducerea PDL de lipsă de realism.

După rezultatul catastrofal obţinut la alegerile parlamentare din decembrie, pedeliştii încearcă să redreseze linia partidului prin găsirea unui candidat care să poată concura cu şanse reale împotriva ofertei USL.

Primul anunţ de intenţie a fost emis de către preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu,  care a precizat miercuri seara, că ar fi dispus să intre în bătălia electorală pentru alegerile prezidenţiale în cazul în care ar fi mandatat de partid.

Află pe RTV.NET ce spune Theodor Paleologu şi Gheorghe Falcă despre declaraţia lui Adriean Videanu privind disponibilitatea sa de a candida la alegerile prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: cearta disputa PDL basescu videanu