x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ceartă pe un drum de pământ, în care îți rupi mașina. Politicienii se acuză, șoferii suferă

Ceartă pe un drum de pământ, în care îți rupi mașina. Politicienii se acuză, șoferii suferă

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2023   •   14:00
Ceartă pe un drum de pământ, în care îți rupi mașina. Politicienii se acuză, șoferii suferă

O stradă care le-ar putea scurta naveta celor care vin din Prelungirea Ghencea spre Bucureşti este motiv de ceartă între politicieni de 7 luni! Ca să evite coșmarul orelor petrecute în această zonă a Capitalei, Drumul Valea Largă din Sectorul 6 este folosit de șoferi, deși este la limita practicabilului.

Drumul de pământ, cu gropi în care-ți rupi mașina, este încă subiect de ceartă între Primăria Sectorului 6, care vrea să taie 400 de arbori să poată continua şantierul şi edilul Bucureștiului, Nicuşor Dan, care cere să fie strămutaţi în jur de 100 de arbori. Chiar dacă reprezentanții celor două instituții vor ajunge la un acord după 7 luni de negocieri, soluția nu mulțumește pe toată lumea.

Adrian Vigheciu (PSD) susține că Drumul Valea Largă din Sectorul 6 este un proiect irealizabil în forma prezentată de primarul de sector Ciprian Ciucu. Acesta a lansat un atac virulent la administrația Sectorului 6 din București și la primarul Ciprian Ciucu. Vigheciu, principala voce a opoziției din sector, continuă să critice modul în care se administrează sectorul. De data aceasta, fostul administrator public din Sectorul 6 a luat în vizor proiectul Drumul Valea Largă.

Adrian Vigheciu a publicat un videoclip în care explică faptul că proiectul lui Ciucu este lipsit de realism și nu ratează ocazia de a afirma din nou că modul acestuia de a conduce Sectorul 6 al este unul "dezastruos".

Vigheciu susține că, atâta timp cât problemele din Prelungirea Ghencea și Bld. Timișoara nu vor fi rezolvate, Valea Largă va fi un proiect inutil, realizat cu multe zeci de milioane de lei și nefundamentat pe studii de trafic. Mai mult, îl acuză pe fostul președinte al PNL București că se victimizează în scop propagandistic și electoral și că ar fi avut șansa să rezolve din timp toate problemele pe care le-ar cauza primarul general, Nicușor Dan, care refuză să aprobe defrișarea a peste 400 de copaci de pe traseul proiectului.

Vezi video aici

Drumul Valea Largă, singurul mare proiect asumat de primarul Ciprian Ciucu

×