x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: Nu e uşor pentru noi să avem oameni corupţi

Cezar Preda: Nu e uşor pentru noi să avem oameni corupţi

15 Noi 2011   •   10:30
Cezar Preda: Nu e uşor pentru noi să avem oameni corupţi

Deputatul democrat-liberal spune ca nu este deloc usor pentru PDL sa aiba in interiorul sau oameni corupti. Preda afirma ca sunt probleme nu numai in zona numitilor in functii, ci si a alesilor, dar ca spera ca acestia isi vor demonstra nevinovatia si lucrurile vor intra in normal.

"E grav pentru noi, un partid care in 2004 am venit pe asteptarile romanilor de a lupta impotriva coruptiei, sa avem in interiorul nostru asemenea oameni. Dar, asta este, ne ducem crucea. Cred ca sunt putini in partid. Ei sunt scosi acum la iveala de justitie, sa vedem cum se vor finaliza aceste cazuri si sa incercam sa prezentam oamenilor, pana la urma, politicieni in PDL care sunt altfel, care sunt politicieni curati si vor sa faca ceva bun pentru aceasta tara", a precizat Cezar Preda, potrivit Mediafax.

"Nu e simplu pentru noi si nimeni nu poate sa spuna in PDL ca ne e usor, ne e foarte greu si ne doare foarte tare. Nu m-as lega neaparat de ce s-a intamplat la Cluj. Tot ce s-a intamplat in ultimul timp. Orice politician dintr-un partid care nu se ridica la standardele si asteptarile partidului este o piatra de moara. Si ne ducem aceasta piatra de moara", a mai spus deputatul PDL.

Democrat-liberalul a facut aceste precizari in urma afirmatiilor presedintelui Basescu potrivit carora PDL nu va lua nici 25% la alegeri in 2012 daca nu va inlatura coruptii din partid.

×