x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Chichirău: Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat decizia privind-o pe Kovesi

Chichirău: Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat decizia privind-o pe Kovesi

23 Feb 2018   •   17:34
Chichirău: Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat decizia privind-o pe Kovesi

Deputatul USR Cosette Chichirău a criticat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a declanşa procedura de revocare a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi. 

"Ţara e prinsă în acest conflict al justiţiei. Tudorel Toader, ieşean de-al nostru din păcate, a anunţat aseară procedura de revocare a doamnei Kovesi de la conducerea DNA. Noi condamnăm această decizie. Este un conflict politic în care oamenii politici corupţi se luptă, în mod natural am putea spune, cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat această decizie şi cred duce această luptă oarecum singur. Mi se părea că a scăzut presiunea din partea PSD şi că el avea un pic de spaţiu. Iată, Tudorel Toader a dezamăgit din nou", a declarat deputatul Cosette Chichirău. 

Ea a mai afirmat, totodată, că Tudorel Toader "nu este un om curat" şi "poate de aceea nu este surprinzător că face cu mâna lui ceea ce PSD îşi doreşte, şi anume salvarea corupţilor". AGERPRES

×