x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Chiliman - atac dur la Crin Antonescu: "Poate să aştepte mulţumiri de la Elena Udrea". Liberalul mazilit doar "ia în considerare" demisia din PNL

Chiliman - atac dur la Crin Antonescu: "Poate să aştepte mulţumiri de la Elena Udrea". Liberalul mazilit doar "ia în considerare" demisia din PNL

09 Apr 2012   •   15:15
Chiliman - atac dur la Crin Antonescu: "Poate să aştepte mulţumiri de la Elena Udrea". Liberalul mazilit doar "ia în considerare" demisia din PNL

Inainte de a fi un om al vorbelor, sunt un om al faptelor. In ultimii 8 ani am facut mai multa administratie si mai putina politica. Politicianismul este perfect paralel cu dorintele reale ale oamenilor carora le cerem votul.

In ultimii trei ani am construit cea mai puternica organizatie din tara. PNL este pe primul loc in optiunile de vot ale bucurestenilor. Mi-as fi dorit ca aceasta realitate sa fie inteleasa si de domnul Crin Antonescu.

Decizia acestuia este insa perfect politicianista, nu pentru ca a fost schimbat Chiliman, ci pentru ca vine ca doua luni inaintea alegerilor locale. Decizia de astazi este comica pentru cei care se uita la noi, dar poate fi tragica pentru PNL, pentru ca nu are nicio baza legala.

Ii spun domnului Antonescu faptul ca ma pot ocupa si de alegeri la sectorul 1 si de alegerile pentru Primaria Capitalei si pentru campania dansului, daca doreste. Seful UNPR Bucuresti ii poate multumi domnului Antonescu. Acesta poate sa astepte multumiri si de la Elena Udrea.

Din aceste considerente iau foarte in serios demisia mea din PNL. Ma doare ca presedintele partidului pune mai mare pret pe politicianism, oportunism si traseism politic.

Voi lua decizia de a pleca din PNL dupa ce ma voi consulta cu liberali adevarati, precum Calin Popescu Tariceanu, Popescu Quintus ori Radu Campeanu.

×
Subiecte în articol: pnl crin antonescu demisie andrei chiliman