x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Chiliman: Nu cred că voi fi dat afară din PNL. Este loc pentru toată lumea

Chiliman: Nu cred că voi fi dat afară din PNL. Este loc pentru toată lumea

21 Ian 2013   •   15:02
Chiliman: Nu cred că voi fi dat afară din PNL. Este loc pentru toată lumea
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, a declarat că nu crede că va fi dat afară din PNL şi a spus că între el şi preşedintele Crin Antonescu nu sunt tensiuni, ci "nişte întrebări la care aşteaptă răspunsul de şase luni".

"Au apărut tot felul de declaraţii, inclusiv ale preşedintelui partidului, cum că eu fac tot posibilul să ies din PNL, să fiu dat afară, eventual că eu să mă duc la alt partid. Nimic mai fals. În ultimii 23 de ani, am muncit în Partidul Naţional Liberal ca să ajungă un partid important atât când era bine în PNL, cât mai ales atunci când nu era bine şi era greu şi am lucrat la imaginea pozitivă a partidului. Nu eu am fost cel care am spus că nu este loc şi de Chiliman şi de mine în partid, ci a spus-o domnul Antonescu. Eu cred că într-un partid ca PNL este loc pentru toată lumea, nu numai pentru dânsul şi pentru mine, dar şi pentru prietenii mai noi pe care i-a adus în partid şi i-a pus pe liste. Eu vă spun sincer că pe unii nu i-aş fi adus ca să îi pun pe liste. Eu nu cred că voi fi dat afară din PNL şi că îmi voi continua activitatea în cadrul PNL", a spus Chiliman, care a precizat că nu a purtat discuţii cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pe această temă.

Întrebat cum se vor rezolva tensiunile avute cu liderul liberalilor, Andrei Chiliman a spus că nu sunt tensiuni, ci "nişte întrebări la care nu a primit răspuns de peste şase luni". "Sper să primesc răspuns la ele", a mai afirmat edilul sectorului 1, potrivit Agerpres.

×