x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîmpeanu, către USR: Dacă nu ești de acord cu premierul, poți să te exprimi după ce îți dai demisia

Cîmpeanu, către USR: Dacă nu ești de acord cu premierul, poți să te exprimi după ce îți dai demisia

02 Sep 2021   •   17:06
Cîmpeanu, către USR: Dacă nu ești de acord cu premierul, poți să te exprimi după ce îți dai demisia
Sursa foto: gov.ro

Dacă nu ești de acord cu premierul poți să exprimi acest lucru, dar doar după ce îți dai demisia din guvern, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în contextul în care premierul Flori Cîțu a fost criticat de miniștrii USR PLUS.

„Având și experiențele anterioare, când am avut șansă să conduc cu titlul de interimat un guvern, am înțeles că dacă nu ești de acord cu premierul poți să exprimi acest lucru, dar doar după ce îți dai demisia din guvern. Sunt convins că ai noștri colegi nu doresc acest lucru”, spune Sorin împeanu.

El face apel la „calm, stabilitate și eficiență în guvern”.

„Deci, regula de bază este că în orice țară guvernul este condus de un prim-ministru, dacă ești în dezacord poți să exprimi acești lucru după ce îți dai demisia”, conchide Cîmpeanu.

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, astfel că pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, în care sunt și miniștri USR PLUS.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu