x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: 2.000 de morți, asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune un Guvern cu zero șanse

Ciolacu: 2.000 de morți, asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune un Guvern cu zero șanse

18 Oct 2021   •   10:26
Ciolacu: 2.000 de morți, asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune un Guvern cu zero șanse

„O săptămână pierdută = 2000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse zero să treacă prin Parlament”, susține președintele PSD Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că propunerea Ioanei Mihăilă la Sănătate, în lista pe care USR o va depune luni în Parlament, este „un cinism făă margini”.

„Când vorbești despre responsabilitate, dar să o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini. Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăti de negocieri politice fără sens arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii”, a arătat luni, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta îi acuză pe liderii USR de iresponsabilitate.

„Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate. Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi”, a mai scris liderul PSD pe rețeaua de socializare.

USR a anunțat duminică validarea, în urma întrunirii Comitetului Politic, a listei de miniștri și a formei finale a programului de guvernare. Acestea vor fi depuse luni în Parlament, de către premierul desemnat Dacian Cioloş.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu