x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Boloș a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române

Ciolacu: Boloș a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   15:00
Ciolacu: Boloș a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi că ministrul Finanțelor a propus schimbarea conducerii Autorității Vamale Române.

Premierul i-a cerut ministrului Finanțelor Marcel Boloș să participe la dialogul purtat cu fermierii și transportatorii de miniștrii Agriculturii și Transporturilor.

„Vreau să mulțumesc miniștrilor Agriculturii și Transporturilor, Florin Barbu și Sorin Grindeanu, pentru dialogul constant purtat cu fermierii și transportatorii, care va continua. Domnul ministru Boloș trebuie să reintre în acest format de dialog, fiindcă vreau să găsim soluții și pentru alte subiecte importante, precum restituirea parțială către operatorii de transport a accizei la carburanți”, a spus premierul.

„De altfel, dl Boloș a fost prompt după ce a primit semnale la întâlnirea cu protestatarii privind problemele din vămi și a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române”, a adăugat Ciolacu.

Acesta a spus că va cere noii conduceri a Vămilor să vină cu rezolvări rapide la toate cerințele legitime ale fermierilor și transportatorilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu bolos restituire carburanți