x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Cei ce vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care vor să își păstreze privilegiile

Ciolacu: Cei ce vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care vor să își păstreze privilegiile

20 Mai 2022   •   18:45
Ciolacu: Cei ce vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care vor să își păstreze privilegiile
Sursa foto: Lucian Alecu

Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți, afirmă președintele PSD, Marcel Ciolacu. El susține scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici.

„PSD a câștigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici și cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii și să stimulăm investițiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare! Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că România are o creștere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie și agricultură.

„Dar trebuie ca această creștere să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile! Am fost astăzi în Galați și Brăila pentru a le transmite antreprenorilor și fermierilor din zonă că lucrăm deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflația, pentru a susține investițiile și pentru a sprijini firmele românești”, conchide Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu