x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Politicieni disperați inventează scenarii despre cum Rusia va profita la prezidențiale

Ciolacu: Politicieni disperați inventează scenarii despre cum Rusia va profita la prezidențiale

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2024   •   12:45
Ciolacu: Politicieni disperați inventează scenarii despre cum Rusia va profita la prezidențiale
Sursa foto: Hepta/Marcel Ciolacu

Am văzut anumiți politicieni disperați să inventeze scenarii iresponsabile despre cum Rusia va profita la alegerile prezidențiale din România, spune Marcel Ciolacu. „Să fie clar, cât timp voi fi premier, nu va exista vreo imixtiune a Rusiei în procesul electoral de la noi!”.

„Am văzut ieri anumiți politicieni disperați să-și facă loc în turul doi să inventeze scenarii iresponsabile despre cum Rusia va profita la alegerile prezidențiale din România. Să fie clar, cât timp voi fi premier, nu va exista vreo imixtiune a Rusiei în procesul electoral de la noi! Dimpotrivă, facem tot ce putem ca să diminuăm influența Rusiei în regiune. Iar cel mai bun mod este să aprobăm azi noi măsuri de sprijin pentru Republica Moldova, în domeniul energiei și al infrastructurii rutiere”, spune Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern.

El afirmă că susținerea guvernului pro-european de la Chișinău și a președintei Maia Sandu este „marea noastre prioritate”.

„Știu sigur că Rusia înțelge asta cu claritate din acțiunile României din ultima vreme”, încheie Ciolacu.

Nicolae Ciucă a spus marți dimineață: „Se încearcă foarte mult ca în turul doi să intre liderul PSD şi liderul AUR. Este şi dorinţa Rusiei”.

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la alegerile prezidențiale alături de Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×