x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu compară guvernul cu o echipă de fotbal: Stau la băutură cu antrenorul, se fac că joacă

Ciolacu compară guvernul cu o echipă de fotbal: Stau la băutură cu antrenorul, se fac că joacă

07 Sep 2021   •   21:58
Ciolacu compară guvernul cu o echipă de fotbal: Stau la băutură cu antrenorul, se fac că joacă
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a comparat marți seara guvernul cu o echipă de fotbal, al cărei proprietar ar fi Klaus, care de 8 luni nu se prea antrenează, stă mai mult la băutură cu antrenorul și se face că joacă.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că România se confruntă în prezent cu trei mari crize.

„Noi în România avem două mari crize, avem o criză sanitară și o criză economică. Peste aceste două mari crize, s-au gândit ei, pe niște aranjamente și niște jocuri interne și pentru că nu s-au înțeles pe bănuții de la ministere, pe rectificări, pe angajări și pe funcții în mod special a creat și o criză politică”, a spus Ciolacu la România TV.

El a comparat guvernul cu o echipă de fotbal.

„Cum ar fi un proprietar de club de fotbal, să spunem că îi Klaus proprietarul. El a strâns toţi pierzătorii şi a format o echipă. Echipa joacă fotbal de 8 luni. Ei nu se prea antrenează, stau mai mult la băutură cu antrenorul, se fac că joacă. Un singur lucru fac, scumpesc biletele la spectacol, lună de lună, şi abonamentele. Vine altă echipă, îi bate de le sună apa în cap şi o parte din echipa lor de fotbal, a pierzătorilor, vine la echipa care i-a bătut şi zice Ce treabă avem noi, mă, cu antrenonul vostru? Plecaţi mă toţi”, a spus Ciolacu.

„Nu mă chemi pe mine să intervin eu să îți schimbi tu antrenorul. Ce poate să facă PSD e să fie arbitru, să le arate cartonașe”, a adăugat liderul PSD:

El se întreabă unde e USR acum, la putere sau în opoziție, iar despre procedurile parlamentare a declarat că puterea trebuie să asigure cvorumul.

„Puterea asigură cvorumul peste tot, în toate structurile Parlamentului. (...) Noi nu ne băgăm în lupta lor”, a precizat Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu