x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu crede că ministrul Transporturilor trebuia să-și dea demisia de onoare după accidentul rutier

Ciolacu crede că ministrul Transporturilor trebuia să-și dea demisia de onoare după accidentul rutier

05 Sep 2020   •   11:46
Ciolacu crede că ministrul Transporturilor trebuia să-și dea demisia de onoare după accidentul rutier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu este de părere că ministrul Lucian Bode trebuia să-și dea demisia de onoare după accidentul rutier. Demnitarii pot să le spună șoferilor cum să conducă. 

„Eu pot să îi spun aghiotantului să nu încalce legea sub nici o formă sau că nu ne grăbim. Avem această posibilitate ca și demnitari. În schimb, puneți în oglindă ce s-a întâmplat cu domnul Oprea. Mașina domnului Oprea nu a avut accident și atunci a venit la o demisie. Deci dubla măsură nu trebuia să existe. Am înțeles dubla măsură a guvernării: deschidem păcănelele, dar nu deschidem bisericile, dar și la Legea penală să ai dublă măsură nu cred că este corect. Asta e România normală pe care ne-a promis-o domnul președinte Iohannis”, a declarat Ciolacu.

O filmare a unui motociclist aflat în trafic arată cum o maşină în care se afla ministrul Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism venit din sens opus. Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş.

„Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP în zecile de mii de kilometri parcurși dintr-un moment foarte simplu - până duminică au condus impecabil. În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică mă odihneam. Călătoream deja de 4-4,5 ore. Regret nespus acest incident”, a declarat ministrul Bode.

Mediafax

×
Subiecte în articol: lucian bode accident Marcel Ciolacu