x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre revenirea lui Negoiță în PSD: O să mă consult inclusiv cu Gabriela Firea, colega mea

Ciolacu, despre revenirea lui Negoiță în PSD: O să mă consult inclusiv cu Gabriela Firea, colega mea

09 Mar 2021   •   21:15
Ciolacu, despre revenirea lui Negoiță în PSD: O să mă consult inclusiv cu Gabriela Firea, colega mea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu va lua singur o decizie referitoare la revenirea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în partid: „Va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”.

„O decizie... Știm cu toții, este colegul meu, prietenul meu Robert Negoiță, dar fiecare dintre noi ne asumăm anumite decizii pe care le luăm în parcursul nostru politic. Robert Negoiță, din punctul meu de vedere și nu numai al meu - am vorbit cu mai mulți colegi - a făcut anumite greșeli, chiar unele vis-a-vis de Gabriela Firea. Decizia ca Robert Negoiță să revină în PSD va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că decizia reprimirii lui Robert Negoiță în PSD nu este una care să fie luată doar de președintele partidului.

„Nu mi se pare corect. Nu o să iau o decizie cu privire la revenirea unui coleg, care într-un anumit moment a plecat, poate într-un moment dificil al partidului, până când nu mă consult cu colegii mei. În speța respectivă, cu Gabriela Firea, colega mea”, conchide liderul PSD.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Robert Negoiţă