x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Consider inoportună prezența lui Mitică Dragomir în CMBG

Ciolacu: Consider inoportună prezența lui Mitică Dragomir în CMBG

09 Oct 2020   •   13:48
Ciolacu: Consider inoportună prezența lui Mitică Dragomir în CMBG

Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, spune că nu e oportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Municipiului General și a cerut PSD Sector 3 să analizeze „de urgență” situația.

„Eu consider că e inoportun ca Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că a discutat subiectul cu liderul PSD Sector 3 și la discuție a asistat și Gabriela Firea.

„Am avut o discuție separată și cu președintele PSD Sector 3, deoarece am luat act de declarațiile publice ale lui Mitică Dragomir. Am cerut să analizeze de urgență situația, aștfel încât până la validare să am o decizie dacă va fi sau nu validat ca și consilier general”, adaugă liderul PSD.

De asemenea, el a mai spus că „nimeni nu poate candida pe o listă de partid dacă nu e membru”, ca reacție la afirmațiile lui Petre Roman, că era independent pe lista PSD pentru CGMB.

Petre Roman a renunțat la mandatul de consilier general, însă Mitică Dragomir nu îi urmează exemplul fostului premier și păstrează mandatul. „Pe mine m-a ales poporul”, spune Dragomir.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am competat tot ce trebuie, am făcut ședința... Eu nu renunț. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Dumitru Dragomir.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu