x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL, în privința USR n-am luat o decizie

Ciolacu: Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL, în privința USR n-am luat o decizie

28 Iul 2021   •   22:36
Ciolacu: Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL, în privința USR n-am luat o decizie
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat miercuri seara că social-democrații nu vor susține un guvern minoritar PNL. „În privința unui guvern minoritar USR n-am luat încă o decizie”, a spus Ciolacu.

Întrebat miercuri seara dacă PSD ar susține un guvern minoritar PNL-UDMR, în cazul în care USR PLUS ar fi exclus de la guvernare, liderul social-democrat a răspuns: „Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. (...) Sunt soluții, sunt guverne minoritare, poate să fie un guvern minoritar PSD, poate să fie un guvern minoritar USR. Pot să fie alegeri anticipate”.

La întrebarea dacă PSD ar susține un guvern minoritar USR, Marcel Ciolacu a spus: „N-am luat o decizie politică. În privința PNL am luat o decizie politică în interiorul partidului”.

Liderul social democrat susține că actualul Parlament nu mai reflectă realitatea și opțiunile românilor.

„Îl anunț pe domnul președinte că după șase luni de la alegerile forțate și cu morți ascunși pe care îi raportăm și acum, actual Parlament nu mai reflectă realitatea și opțiunile românilor”, a mai spus Ciolacu la România TV.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu