x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Nu poți să ai excedent de zeci de milioane de euro și să înjuri Guvernul și să ceri bani

Ciolacu: Nu poți să ai excedent de zeci de milioane de euro și să înjuri Guvernul și să ceri bani

de Redacția Jurnalul    |    13 Noi 2023   •   11:10
Ciolacu: Nu poți să ai excedent de zeci de milioane de euro și să înjuri Guvernul și să ceri bani
Sursa foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu spune, luni, la Summit-ul Autorităților Publice Locale, că există și primari care se plâng continuu pe Facebook: „Nu poți să ai excedent de zeci de milioane de euro și să înjuri Guvernul și să ceri bani de la Guvern”

„Există și primari care se plâng continuu pe Facebook și spun , dar au excedente în cont de sute de milioane de euro. Trebuie să vedem toate aceste realități. Nu poți să ai excedent! Cu adevărat, știu și eu, că am lucrat în administrație și știți bine că vin din administrație, poți să ai excedent pe care l-ai calculat să ai cofinanțarea pentru fonduri europene, plățile urgente pe care le ai, dar nu poți să ai excedent de zeci de milioane de euro și să înjuri Guvernul și să ceri bani de la Guvern. Nu funcționează așa”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că deciziile trebuie luate de către ministrul de Finanțe și de coaliție.

„Nu mai trebuie să avem decizii la paușal. Cei harnici trebuiesc încurajați. Este ultimul tren de dezvoltare și regională, și locală, și cu PNRR, și cu exercițiul financiar, ambele suprapuse. E cea mai mare provocare administrativă în acest moment, să vedem dacă avem capacitatea administrativă de a funcționa cu aceste două provocări suprapuse în acest moment”, încheie premierul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu excedent