x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, ironii la adresa lui Flutur: Am fost curios să vin într-un județ unde curge lapte și miere

Ciolacu, ironii la adresa lui Flutur: Am fost curios să vin într-un județ unde curge lapte și miere

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   17:00
Ciolacu, ironii la adresa lui Flutur: Am fost curios să vin într-un județ unde curge lapte și miere

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat, vineri, pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), și l-a criticat că nu a atras multe fonduri europene. „Am fost foarte curios să vin într-unul dintre județele unde curge lapte și miere”, spune social-democratul.

„Nu mai vrem la Suceava jumătăți de măsură. este cazul să schimbăm administrația locală, în primul rând la Consiliul Județean și în al doilea rând la municipiul Suceava. (...) Sunteți unii dintre cei mai norocoși oameni, fiindcă v-ați născut într-o zonă, Bucovina, un tărâm parcă rupt din Rai. Cu adevărat, acest lucru dezvoltă în primul și în primul rând turismul. Dvs. conservați și istoria, și credința. Este insuficient. Acest lucru ar fi trebuit să fie un dar de la Dumnezeu și un bonus pentru dvs. Faptul că sunt azi aici... Am fost foarte curios să vin într-unul dintre județele unde curge lapte și miere”, spune Marcel Ciolacu.

El compară Suceava cu Bistrița Năsăud.

„Am constatat următoarele - sunt fonduri europene la Consiliul Județean de 650.000 de euro. Într-un județ unde nu curge lapte și miere, Bistrița Năsăud, unde președintele Consiliul Județean este un coleg de-al nostru, un județ cu 300.000 de locuitori, cifra de fonduri europene accesată este 131 kde milioane de euro. Asta e diferența între un județ unde curge lapte și miere, cum este al dvs, și un județ unde nu curge lapte și miere, dar unde se muncește. În schimb, guvernul a alocat și are prooiecte în județul dvs de aproape 9,2 miliarde de lei. Este județul cu cele mai multe fonduri de la bugetul central. Dacă am fi avut o administrație performantă la consiliul județean, gândiți-vă cât de mult s-ar dezvolta județul dvs”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu flutur fonduri europene