x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: La anul vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres inaugurate

Ciolacu: La anul vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres inaugurate

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   12:30
Ciolacu: La anul vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres inaugurate

„Am certitudinea că la anul vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres inaugurate”, spune premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de joi a Executivului.

„Am certitudinea că la anul vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres inaugurate. De aceea Transporturile au în 2024 un buget cu aproape 30% mai mare, ca să livreze conform aşteptărilor românilor”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că pe ordinea de zi a ședinței de joi a Executivului sunt „opt sau nouă proiecte legate de infrastructură: autostrăzi, centuri ocolitoare şi electrificare de căi ferate”.

„Asta arată concret ritmul în care se lucrează în această guvernare pe zona de transporturi. La acest final de săptămână se va circula pe un nou lot de autostradă, Cheţani – Câmpia Turzii şi pe lotul 3 din drumul expres Piteşti - Craiova. Am fost recent pe ambele şantiere cu domnul ministru Grindeanu”, a mai spus Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu autostrazi