x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, ironic la adresa lui Cîțu: Când stai în zona Primăverii e o rușine că nu mergi în fiecare zi pe jos

Ciolacu, ironic la adresa lui Cîțu: Când stai în zona Primăverii e o rușine că nu mergi în fiecare zi pe jos

de Alice Petrescu    |    12 Mar 2021   •   16:40
Ciolacu, ironic la adresa lui Cîțu: Când stai în zona Primăverii e o rușine că nu mergi în fiecare zi pe jos

Când stai în zona Primăverii/Dorobanți și faci 15 minute pe jos până la guvern e o rușine că nu mergi în fiecare zi pe jos, este mesajul transmis premierului Florin Cîțu de președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de socializare.

Ciolacu mai spune că Florin Cîțu „uită” de ce merge la Guvern.

„Dl. Cîțu uită - din nou! - de ce merge în fiecare zi la guvern: nu pentru a-și etala zilnic ipocrizia, ci pentru a crește nivelul de trai al românilor astfel încât toți românii să aibă posibilitatea - în mod constant și nu ca dânsul, de poză - de a proteja mediul în care trăim”, încheie social-democratul.

Premierul Florin Cîţu a venit pe jos la birou, pentru a marca demararea campaniei Ministerului Mediului, „Vinerea Verde”: „Exclusiv pe jos. Fac foarte des acest lucru”, a spus vineri dimineață șeful executivului.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat campania „Vinerea Verde”, o inițiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe.

„Vinerea Verde” îşi propune ca, până la sfârşitul acestui an, cel puţin unul din patru angajaţi să vină în ultima zi lucrătoare a săptămânii la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun şi să renunţe astfel, pentru o zi, la autoturismul personal.

Ca să dea un exemplu, miniștrii din cabinetul Florin Cîțu au venit astăzi la birou cu metroul, mașina elecrtică sau tramvaiul.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu