x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat

Ciolacu: Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2024   •   14:00
Ciolacu: Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat
Sursa foto: Hepta

„Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat”, transmite premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, după ce legea care interzice păcănelele în localitățile care au sub 15.000 de locuitori a fost aprobată.

„Zilele bune ale celor care au profitat cu lăcomie vânzând iluzii oamenilor s-au încheiat. Parlamentul a votat astăzi scoaterea păcănelelor din peste 90 la sută din localitățile din România. Protejarea oamenilor trebuie să fie prioritatea, nu niște bani în plus aduși la buget obținuți pe suferința oamenilor”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Am crescut taxele pentru jocurile de noroc, am reglementat mai bine domeniul, am interzis păcănelele în localitățile sub 15 mii de locuitori și vom continua să luăm măsuri până când lucrurile vor fi sub control, adaugă el.

„Nu mi-e frică de nimeni și voi merge până la capăt”, încheie Ciolacu.

Camera Deputaților a aprobat, marți, în calitate de for decizional, legea care interzice păcănelele în localitățile care au sub 15.000 de locuitori a fost aprobată.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu pacanele lăcomie iluzii