x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: PSD nu va susține un guvern minoritar. Întoarcerea la popor nu este nicio rușine

Ciolacu: PSD nu va susține un guvern minoritar. Întoarcerea la popor nu este nicio rușine

29 Oct 2021   •   11:04
Ciolacu: PSD nu va susține un guvern minoritar. Întoarcerea la popor nu este nicio rușine
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că formațiunea nu va vota un guvern minoritar și a admis că în acest moment sunt șanse mari să se ajungă la alegeri anticipate: „Întoarcerea la popor nu este nicio rușine”.

„România în acest moment este la cea mai mare răscruce după al Doilea Război Mondial. Dacă nu înțelegem nici măcar acum cu ce avem de-a face și care sunt așteptările românilor la noi, înseamnă că facem politică degeaba. Am avut o deschidere totală să discutăm și cele 10 măsuri și programul de guvernare pe o perioadă scurtă, am avut deschiderea să venim și cu un guvern de tehnocrați, ca pe urmă să ne întoarcem la popor, la alegeri anticipate. Nu știu ce au hotărât liberalii. PSD rămâne consecvent și consideră că soluția unui guvern minoritar este o greșeală foate mare și noi nu putem susține așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, crizele nu pot fi trecute cu un Guverrn minoritar: „Este o ruptură înre guven și parlament”.

Acesta spune că în acest moment sunt șanse mari să se ajungă la alegeri anticipate: „Categoric. Întoarcerea la popor nu este nicio rușine și nicio catastrofă. (...) Se organizează în primăvară. În acest moment sunt șanse, dar nu este nicio catastrofă”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu