x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero

Ciolacu: PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero

11 Oct 2021   •   19:39
Ciolacu: PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate, afirmă, Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. Liderul social democrat mai spune că „ PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero”.

 

„Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate!

PSD NU va vota niciodată un nou Guvern ZERO!

Am dat jos Guvernul Cîțu cu o moțiune de cenzură în care am criticat și prestația miniștrilor USR. PNL și USR au distrus cot la cot România timp de un an de zile. Toată România știe acest lucru!

Să se voteze partenerii alianței pierzătorilor între ei! Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România”, scrie Ciolacu.

 

 

„Să se voteze partenerii alianței pierzătorilor între ei! Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România”, conchide Ciolacu.

PNL va discuta cu Dacian Cioloș, după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi de la moțiunea de cenzură, PSD și AUR, a afirmat liderul PNL, Florin Cîțu.

Klaus Iohannis a anunțat, după consultările cu liderii partidelor parlamentare, că l-a desemnat pe Dacian Cioloș să formeze un nou guvern.

„Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, așa cum reprezentanții acestor formațiuni le-au prezentat și opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică, și anume am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus Klaus Iohannis după consultările de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu