x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: PSD susține candidatura la președinția PES a fostului premier al Suediei, Stefan Löfven

Ciolacu: PSD susține candidatura la președinția PES a fostului premier al Suediei, Stefan Löfven

14 Oct 2022   •   12:47
Ciolacu: PSD susține candidatura la președinția PES a fostului premier al Suediei, Stefan Löfven
Sursa foto: Lucian Alecu

PSD susține candidatura la președinția PES a fostului premier al Suediei, Stefan Löfven, anunță liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

„Am avut mai devreme o întâlnire excelentă cu unul dintre cei mai importanți lideri ai stângii europene, fost premier al Suediei, Stefan Löfven, discuție în care a fost reafirmat sprijinul total al socialiștilor europeni pentru intrarea României în spațiul Schengen”, anunță Marcel Ciolacu.

El arată că Löfven și-a arătat susținerea pentru propunerea PSD de constituire a unui grup de lucru pe energie în interiorul PES, unde să identificăm soluțiile aplicabile la nivel european pentru a ne putea proteja atât populațiile, cât și economia.

„I-am transmis dlui. Löfven că PSD îi susține candidatura la președinția PES. Suntem convinși că, astfel, stânga europeană își va reconfirma rolul de principal pilon al redresării și rezilienței Uniunii Europene în fața crizelor politico-economice pe care continentul este obligat să le depășească”, încheie Ciolacu.

Liderul PSD se află lqa la Berlin, unde participă la Congresul Socialiștilor Europeni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu