x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, discuții cu conducerea UiPath despre soluțiile pentru digitalizare

Ciolacu, discuții cu conducerea UiPath despre soluțiile pentru digitalizare

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   23:15
Ciolacu, discuții cu conducerea UiPath despre soluțiile pentru digitalizare

Premierul Marcel Ciolacu a avut marți o discuție cu conducerea UiPath, liderul mondial în automatizarea software și o companie creată în România, despre soluțiile necesare pentru a digitaliza sistemele informatice ale statului.

„Am avut un dialog extrem de deschis și de pozitiv cu Daniel Dines și echipa sa, convenind să lucrăm în continuare împreună. Vrem să învățăm din experiența și modelele de lucru ale UiPath cu sectorul public din țări avansate tehnologic precum Singapore sau Statele Unite”, spune Marcel Ciolacu, după discuția pe care a avut-o cu conducerea UiPath.

Ciolacu a spus că își dorește să preia un model internațional de succes în privința digitalizării infrastructurii informatice de stat.

„Am certitudinea că UiPath va fi unul dintre partenerii noștri de termen lung în această privință și cred că este firesc ca România să se bazeze pe Daniel Dines și tinerii săi, care au construit, cu energie, disciplină și multă pricepere, un gigant tehnologic care valorează miliarde de dolari”, a mai spus Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu uitath digitalizare