x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș: Actuala coaliție de guvernare se află într-un concediu prelungit

Cioloș: Actuala coaliție de guvernare se află într-un concediu prelungit

25 Ian 2022   •   14:31
Cioloș: Actuala coaliție de guvernare se află într-un concediu prelungit
Sursa foto: Lucian Alecu

„Actuala coaliție de guvernare PSD PNL se află într-un concediu prelungit, se pare că au făcut un pod între vacanța de Crăciun și cea de 24 ianuarie. Virgil Popescu făcea pe eroul D'Artagnan, care se va bate cu companiile care măresc facturi”, afirmă liderul USR, Dacian Cioloș.

„Din păcate, prima constatare este că actuala coaliție de guvernare PSD PNL se află într-un concediu prelungit. Această coaliție ne-a promis stabilitate și în schimb am primit incompetență, gafe, întârzieri, numiri politice și scandaluri. Așa arată guvernarea PNL PSD, după 2 luni de instalare, liderii coaliției pare că au făcut un pod între vacanța de Crăciun, apoi cea de revelion și cea de 24 ianuarie, pentru că vedem că fac ședințe din când în când ședințe online și asta nu de teama Covid, ci pentru că sunt în concediu sau or fi pe undeva, dar noi nu-i vedem, îi vedem doar în ședințe online”, spune Dacian Cioloș.

Liderul USR afirmă că cei de la guvernare au greșit legea de plafonare a facturilor la energie.

„În criza facturilor mărite, nu cred că cineva își mai închipuie că ministrul Virgil Popescu mai poate rămâne în funcție după atâtea bâlbe și după atâtea greșeli, cu efecte devastatoare asupra veniturilor cetățenilor, după ce, de luni de zile, ne tot promite că problemele vor fi rezolvate și făcea pe eroul D'Artagnan, care se va bate cu companiile care măresc facturile”, a adăugat Cioloș.

×
Subiecte în articol: dacian ciolos