x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș: Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR

Cioloș: Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR

02 Oct 2021   •   10:56
Cioloș: Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR

„Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR”, spune Dacian Cioloș, ales președinte USR PLUS. El spune că discuțiile cu PNL vor trebui să fie foarte pragmatice.

„Realist vorbind, cred că putem spera cu dificultate ca relația dintre noi și PNL să fie una corectă politic. Discuțiile de acum încolo vor trebui să fie foarte pragmatice și factuale. Noi suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR. Cred că acesta e principalul focus pentru următorii ani”, spune Dacian Cioloș.

El spune că USR PLUS trebuie să câștige, în 2024, alegerile prezidențiale și parlamentare.

„Îmi doresc mai mult ca orice ca acest proiect politic, numit USR PLUS, să se arate demn de speranța celor care s-au săturat de speranța celor care s-au săturat de compromisuri, care ne slăbesc și care aduc iluzia că poate fi mai bine chiar dacă nu schimbăm nimic fundamental. (...) Suntem mai puternici prin această fuziune, dar trebuie să știm că suntem, în același timp, și mai singuri. Trebuie, însă, să răzbim și să învățăm să lucrăm unii cu alții, chiar dacă aparent suntem diferiți”, mai spune Dacian Cioloș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos