x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîrstoiu a discutat cu nașul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

Cîrstoiu a discutat cu nașul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   16:12
Cîrstoiu a discutat cu nașul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, spune că, înainte de a accepta candidatura, a discutat cu nașul său de cununie: „Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, lucru pe care l-a făcut și tatăl meu. Nu am ascultat”, spune el.

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă a vorbit cu nașul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitaleri.

„Foarte bună întrebarea, îmi place că mă întrebați de domnul Traian Băsescu dar nu mă întrebați, dacă e să vă referiți la rude, de străbunicul din partea mamei și la străbunica din partea tatălui. Unul a întemeiat parte din folclorul autentic românesc scris, vocea este pe banda filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache”, a răspuns Cîrstoiu.

El afirmă că a discutat cu Traian Băsescu.

„Am avut o discuție cu domnia sa, o discuție lungă, în care domnia sa (..) mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (..) dându-mi niște argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut și tatăl meu. Nu am ascultat, așa sunt eu, nu am ascultat niciodată. Și mai importante sunt argumentele nu care țin de mine ci cele care țin de ceea ce cred. Și dacă am făcut treaba asta, nu am făcut-o pentru un avantaj personal. (...) Întrebați-l pe domnul Băsescu, la un moment dat, ce părere are și dacă mă votează”, încheie Cîrstoiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: catalin cirstoiu Traian Băsescu