x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu, despre rectificarea bugetară: Decizia și modul în care se alocă banii se face la Guvern

Cîțu, despre rectificarea bugetară: Decizia și modul în care se alocă banii se face la Guvern

12 Iul 2021   •   11:50
Cîțu, despre rectificarea bugetară: Decizia și modul în care se alocă banii se face la Guvern
Sursa foto: Lucian Alecu

Rectificarea bugetară va fi prezentată coaliției de guvernare, însă decizia și modul în care se alocă banii se face la Guvern și nu se face pe criterii politice, transmite premierul Florin Cîțu, după ce Ludovic Orban a spus vineri că e nevoie de acordul PNL și al coaliției.

„Vom prezenta, binențeles, în coaliție, așa cum am prezentat și bugetul anul trecut în coaliție. Este normal. Dar decizia și modul în care se alocă banii se face la Guvern și nu se face pe criterii politice. Aceștia sunt banii oamenilor din taxe și ei vor fi alocați întotdeauna pe principiul transparenței și eficienței. Acești bani se vor duce acolo unde vor avea cel mai mare randament în economie”, spune Florin Cîțu.

Declarația premierului vine în contextul în care președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că rectificarea trebuie făcută cu acordul PNL și al coaliţiei.

„Rectificarea oricum trebuie făcută cu acordul PNL şi al conducerii PNL. De asemenea, cu acordul coaliţiei. Rectificarea, ca şi legea bugetului de stat, se dezbat atât în partid, cât şi în coaliţie şi vor fi rodul deciziilor luate până la urmă în coaliţie”, afirma vineri seara Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu